Outdoor Udstyr

Her på siden kan du finde outdoor udstyr til dit næste eventyr. Vores passion for outdoor og friluftliv startede med at vandre. Desto længere turene bliver, desto mere for du brug for noget gedigent udstyr. Find kvalitets outdoor udstyr her på siden fra de bedste danske outdoor webshops, eller læs mere om længere nede på siden.

Viser 9721–9840 af 11883 resultater

Find outdoor udstyr i høj kvalitet her

Er du en nørd, når det kommer til outdoor udstyr, eller skal du blot ud på din første rigtige rejse? Så frygt ej. Her på siden kan finde alt hvad hjertet begærer, når det kommer til outdoor udstyr, friluftliv, camping og lange vandreture. 

Sortimentet her på siden er sammensat af nogle af de allerbedste danske webshops, når det kommer til outdoor udstyr. Vi elsker selv at teste så meget af udstyret som muligt, og til dette vil der komme dybdegående blogindlæg.

Når det kommer til outdoor udstyr, så er der aldrig noget der er helt rigtigt eller helt forkert. Det skyldes, at alle mennesker er forskellige, og derfor har man ikke det samme behov, når det kommer til vandrestøvler, soveposer, backpacks, vandrestave etc.

Nyd derfor vores store udvalg her på siden, og find især en masse inspiration til at vandre på vores blog om Caminoen.

Find den bedste pris på dit nye grej på Camino King

På Camino King kan du som sagt finde outdoor udstyr fra en masse forskellige danske webshops. Det skyldes, at vi er tilmeldt et partnerprogram, hvor vi kan præsentere et stort sortiment af produkter. Dertil kommer, at vi har en smart prissammenligner, så hvis du kan få det samme produkt på flere forskellige sider, kan du finde den side med den bedste pris, når du leder efter produkter på Caminoking.dk

Det synes vi selv er ret sejt! Så skal du finde den bedste pris på dit nye outdoor udstyr, så håber vi, at du finder noget inspiration her hos os.

Kæmpe udvalg af outdoor udstyr

Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment af outdoor udstyr her på siden. Derudover forsøger vi at have det bedste og mest populære udstyr i toppen af vores mange kategorier, der også løbende opdateres, så du kan få alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til outdoor udstyr.

Her kan du lige læse lidt mere om vores mest populære kategorier, når det kommer til det mest uundværlige outdoor grej. 

Rygsæk → Find din nye rejsemakker her

Det kan næsten være en kunst at vælge den rigtige rygsæk, når du skal ud i den store verden. Det er både hvis du skal afsted på en endagstur, eller hvis du skal være afsted i mange dage. 
 

Her på redaktionen har vi erfaringer med det hele. Vi har prøvet alt fra at bo i vores rygsæk et helt år, til at blot bruge en god let rygsæk på en lang ultrawalk på en dag eller sågar på en masse forskellige cykelture.

Behovet er derfor meget individuelt, når man skal vælge den perfekte rygsæk. Vi har prøvet at skrive den ultimative guide til rygsække, samt samlet et kæmpe udvalg af valgmuligheder her → Rygsæk 

Vandrestøvler → Dit vigtigste redskab til at stå distancen

Der er nok ikke noget spørgsmål vi har fået mere end: “Hvilke vandrestøvler skal skal bruge på Caminoen?” Dette er et utrolig svært spørgsmål at svare på, da alle mennesker fødder er forskellige. Det allervigtigste er at kende sig selv og prøve sig frem. Har man ikke tiden inden man skal afsted, eller kender man ikke terrænet, så vejleder vi selvfølgelig alt det vi kan. 
 
Da vi har vandret utallige kilometer i alt slags fodtøj, så har vi selvfølgelig en hvis ekspertise indenfor feltet. Problemet er bare, at det er helt forskelligt, hvad vi anbefaler til folk her på redaktionen. Vi har nogle der foretrækker vandrestøvler, hvorimod nogle vandrer i barfodssko, løbesko, sandaler, og hvad man ellers kan finde på at tage på fødderne.  
 
Hvis du er ved at forberede dig til Caminoen, kan vi også kun understrege, at terrænet er utrolig varierende. Man vandrer trods alt omkring 800 kilometer. Derfor er det et godt råd at have skiftesko med, hvis man ender med at blive træt af sine tunge, varme vandresko. Det kender vi mange der er blevet.
 
Vi håber, at du finder en masse inspiration her på siden om, hvilke vandrestøvler du skal bruge, når du skal afsted på din næste outdoor tur. 

Vandrestave → Bliv klar til alle terræner 

Ligesom med vandrestøvler, så er vi også lidt ambivalente på redaktionen, når det kommer til vandrestave. Dette skyldes, at nogle gange elsker vi dem, og andre gange hader vi dem. Vi elsker at have frihed i vores hænder, når vi er ude på lange gåture. 
 
Vandrestave har hjulpet os mange gange med at sætte farten op på lange vandreture. Derudover hjælper de også med at aflaste eksempelvis knæ eller ryg. Der er en masse salgstrick, når man kigger på vandrestave. Det er ikke alle vi falder helt for, men vi kan i hvert fald understrege, at det er rart, når en ven låner et par stave, når man er allermest træt på ruten. Er du typen, der samler en gren op? Eller skal du lige se vores udvalg af vandrestave? Så find dem her: Vandrestave

Pandelampe → Så bliver det ikke mere outdoor

En pandelampe skriger lidt af outdoor nørd. De kan virkelig komme til sin ret, hvis man enten er ude at cykle eller vandre, når det bliver mørkt. Noget andet vi ved, at mange er flade for, er eksempelvis hvis man overnatter på herberger på Caminoen. Her bliver lyset slukket forholdsvis tidligt, men mange vil gerne ligge og læse en god bog.
Her kan en pandelampe også være super smart. En pandelampe har da også været nyttig, da vi skulle sætte telt op, når vi var ankommet for sent til en destination. Derfor er pandelampen også med på vores liste over det mest populære outdoor udstyr. Se vores udvalg af pandelamper her: Pandelampe

Sovepose → Find den perfekte komforttemperatur

Er du i tvivl om, hvilken sovepose du skal vælge? Der findes et hav af soveposer, når man kigger efter nyt outdoor udstyr. Hvis du skal ud at vandre Caminoen, er der altid mange gode råd til, hvor varm eller ultralight din sovepose skal være. Du kan finde et kæmpe udvalg af soveposer samt læse mere om dem, hvis du følger dette link → Sovepose

Liggeunderlag → Få den bedste søvn, når du er på eventyr

Det er ikke altid, at outdoor livet hænger sammen med god søvn. Sover du i telt eller hængekøje? Uanset, kan det være, at du skal bruge et lækkert liggeunderlag. Du kan både finde oppustelige liggeunderlag og det klassiske liggeunderlag af skum. Leder du efter en bedre søvn til dit næste outdoor eventyr? Så læs mere og find et stort udvalg her → Liggeunderlag

Sådan køber du det rigtige vandreudstyr

Det kan være lidt af en jungle, når man skal købe det rigtige vandreudstyr. Efter vi startede med at vandre lange distancer og overnatte i naturen, fik vi en kæmpe passion for outdoor udstyr. Vi har oplevet lange nætter med utætte telte, og når man er på turen, kan man ikke ændre på det udstyr man har købt.

Der er altid en masse gode spørgsmål man kan spørge sig selv om inden man tager afsted på sin rejse. På vores hjemmeside har vi samlet en masse forskellige kategorier af outdoor udstyr, hvor vi så vidt mulig altid forsøger at vejlede til, hvilket du skal vælge for at få den optimale vandretur. Research og test er det, der virker bedst. Hvis nogle produkter fra vores samarbejdspartnere fremgår på flere butikker kan du bruge vores produktsider som en prissammenligner, så du altid finder dit vandreudstyr til den rette pris.

Vi skriver løbende artikler om, hvordan du køber det bedste outdoor udstyr. Du kan blandt andet læse vores Pakkeliste til Caminoen. Her kommer vi eksempler på, hvad du skal og ikke skal have med, når du skal ud at vandre. Held og lykke med at finde det rette outdoor udstyr.