Bagsværd Sø


bagsvaerd soe

Der er cirka 7 km rundt om Bagsværd sø, men der er simpelthen en masse gode grunde til, hvorfor du skulle blive der lidt længere. Bagsværd sø er den næststørste sø i Mølleåsystemet, der er et kæmpe naturområde tæt på København. Så hvis du mangler en lækker vandrerute, så læs med her!

Bagsværd sø rundt » Gå eller løb 7 km: Se kort, rutebeskrivelse, længde og anmeldelse af Bagsværd sø her!

Vi har været rundt om Bagsværd sø utallige gange. Den hyggelige vandrerute udgør nemlig også en perfekt løberute, da stierne sjældent er for mudret til komme hele vejen rundt om søen. Der er brede stier, samt alternative snoede stier, hvis der er skulle komme udfordringer undervejs. Find inspiration til din tur rundt om Bagsværd sø i vores lille rutevejledning her.

Turen rundt om Bagsværd sø byder på en masse fine steder og super lækre arealer, hvor du også kan finde nogle fede cykelstier. Er du til vandsport? Så er der også rig mulighed for dette. I 2021 blev der afhold VM i kano og Kajak på Bagsværd sø, og vi har selv været ude at ro i kano samt stå på paddleboards på søen.

Må man bade i Bagsværd sø?

Det frarådes at bade i Bagsværd sø, og dette fremgår ofte af skilte rundt om søen. Da vi både er faldet i vandet fra vores kajak, og når vi har stået på paddelboard kan vi bekræfte, at det ikke er super lækkert vand at komme ned i. Det kløede lidt, men heldigvis ingen skade sket. Hvis du alligevel befinder dig i det skønne Nordsjælland og har tænkt dig at bade, vil vi anbefale at suse ud til en af de mange fantastiske strande. Kan du godt lide at stå alene på en badebro og fiske, så er Bagsværd sø og Lyngby sø dog perfekte til dette.

Hvor langt er der rundt om Bagsværd Sø?

Der er cirka 7 km rundt om Bagsværd sø. Da vi ofte vælger at tage stier rundt i de skønne omgivelser bliver ruten dog ofte meget længere. Du kan næsten ikke sige Bagsværd sø uden at sige Lyngby sø, som der cirka er 4 km rundt om. Kan du ikke få nok af søer? Så er disse også tæt på Furesø, som vi har planer om at gå rundt om i den kommende weekend. Så derfor passede det også lige med at skrive om, hvor langt der er rundt om Bagsværd sø og de omkringliggende.

Bagsværd sø kort

Vi bliver ofte spurgt om vej rundt om Bagsværd sø. Derfor har vi passende smidt et kort ind på vores hjemmeside, som vi kan henvise til, næste gang dette bliver aktuelt.

Derfor skal du gå rundt om Bagsværd sø

Vi går og tester alle de bedste vandreruter både i og udenfor det danske kongerige. Det er ikke længe siden, at vi gik rundt om AmarminoenOpens in a new tab., som vi havde en masse gode ting at sige om. Vi elsker de fleste af de vandreruter vi går, men de er alle langt fra perfekte. Derfor kan du selv give din mening til kende i bunden af vores artikler, og se hvad andre synes om ruten.

Da vi bor lige ved siden af Bagsværd sø, kender vi bl.a. de hyggelige steder, hvis man vil besøge en café eller kro. Går du ude langs vejen Nybrovej kan du eksempelvis finde Nybro kro, hvor vi af og til ender med at bestille et lækkert stjerneskud med et par Svaneke øl til. Du kan også få kaffe samt leje kanoer, kajakker og meget mere rundt om søen.

Der er derfor mange gode grunde til, hvorfor du skal tage en tur rundt om Bagsværd sø. Du kan også vælge at tage med Bådfarten. Vi har aldrig taget med den pga. prisen, og da vi foretrækker at sejle ud på vandet på andre måder. Den har dog utrolig gode anmeldelser, og du får både set hele Bagsværd sø og Lyngby sø. Se bl.a. Aldershvile Slotspark eller Sophienholm park. Der er mulighed for at hoppe på båden tre steder om Bagsværd sø, men vi henviser selvfølgelig til Bådfartens egen hjemmeside, hvis du vil ud på denne rute.

derfor skal du gaa rundt om bagsvaerd soe

Bagsværd sø ligger i hele tre kommuner

Ikke at det betyder det store for os, men Bagsværd sø ligger i hele tre kommuner. Både Gladsaxe kommune, Lyngby-Taarbæk kommune, og Furesø kommune deles om den skønne sø. Dette kan være en ekstra grund til, at det hele er så velholdt, når man går på opdagelse i de andre muligheder, som du også får, når du tager ud til Mølleåsystemet.

Bagsværd sø omkreds

Vi har fundet frem til, at omkredsen om søen er 6,8 kilometer lang. Som sagt bliver dette ofte meget længere, alt efter, hvilken rute du vælger at gå. Vi var så heldig, at Bagsværd sø var frosset til i vinteren 2021. Her kunne vi skøjte lige over søen, og gå ud på øen i midten. Der skete ikke det store, men hele søen var fuld af mennesker, og det gav helt de samme vibes, som man får på skiferie. Vi er muligvis lidt biased, når vi skal anmelde Bagsværd sø, men vi giver den selv fem ud af fem stjerner. Smid gerne en kommentar til, hvad du synes, og hvis vi mangler at nævne ting som Bagsværd roklub eller den legendariske havnehytte, der er at finde tæt på ved Lyngby sø.

bagsvard soe is
baadudlejning nybro kro

Vi håber(som altid), at du får en fantastisk vandretur. Mangler du et par nye vandrestøvlerOpens in a new tab.? Så kan du finde en masse vandreudstyrOpens in a new tab. fra nogle af de bedste danske webshops på vores hjemmeside.

Din vurdering:

Camino King

Erfaren og passioneret vandrer, der elsker spændende trails og lange distancer. Læs om mine oplevelser, og bliv bedre forberedt til din rejse.

Send en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

Seneste artikler