Outdoor ur

Find Det Bedste Outdoor Ur Her!

Hvis du skal ud på en lang vandretur som Caminoen, på camping, eller på en anden slags streng outdoor tur, så skal du have et outdoor ur du kan stole på. Outdoor ure bliver hele tiden bedre og bedre. Vi har samlet nogle af de bedste mærker fra danske webshops på denne side, så du altid kan finde det bedste outdoor ur gennem vores hjemmeside.

Hvilket Outdoor Ur skal man vælge? Hør vores vurdering

Det kan hurtigt blive en udfordring, når du skal finde ud af, hvilket outdoor ur du skal vælge. Som du kan se, er der en masse forskellige på vores hjemmeside, og de fås i hvidt forskellige prisklasser til hvidt forskellige formål. Du skal selvfølgelig finde det outdoor ur, der passer bedst til dine behov.

Og hvordan gør man så det..? spørger du måske. Da teknologien udvikler sig i en rivende fart, kan man næsten aldrig være 100% opdateret med, hvilket outdoor ur du skal vælge. Vi har dog fundet nogle gode spørgsmål og retningslinjer du kan følge, så du finder det mest optimale ur til dine krav. De er efterhånden blevet utrolig vilde, og kan næsten det samme som en mobiltelefon.

6 Gode ting at undersøge, inden du vælger dit outdoor ur

  1. Har uret fået gode anmeldelser af brugerne?
  2. Hvad koster et outdoor ur?
  3. Hvor lang tid skal batterilevetiden være? 
  4. Hvilke funktioner skal mit ur have?
  5. Er outdoor uret kompatibel med mine andre elektroniske enheder?
  6. Design, kvalitet, GPS, og pasform

Synes du, at der mangler noget på listen? Så smid gerne en kommentar længere nede på siden. Vi er netop vendt hjem fra Caminoen i 2022. Det er helt vildt, hvor gode outdoor ure folk har fået. Nogle bruger GPS’en hver dag, og så skal de næsten lade deres ur op dagligt eller hver anden dag, alt efter hvilket ur det er. 

Hvis du ikke benytter alle de fede funktioner et outdoor ur har, kan nogle af dem holde strøm i flere uger. Vi brugte især skridttælleren på vores Garmin ur, da vi var afsted. Dertil kunne vi også benytte Spotify, så du kan have alt din yndlingsmusik på dit ur, styre musikken derfra og tilkoble til dit bluetooth headset. Det er vidst det, man kalder for et smartwatch. 

Garmin Outdoor Ur

Vi har haft en Garmin Outdoor Ur med på flere af vores Camino ture. Mange har også deres Apple Watch eller Android smartwatch med, men dette har vi endnu ikke testet. Vi er store tilhængere af Garmin, der også er kendt for at have nogle af de bedste GPS signaler + de er kendte for at lave løbe ure. Så hvis du kan finde et multifunktionelt outdoor ur som Garmin er, så kan du godt regne med en god ven ude på dine trails i form af et ur, du kan stole på.

Det vi har er vandtæt med skridttæller. Det sidder fantastisk om håndledet, og det bliver flittigt brugt til at styre musikken og læse alle de notifikationer vi får fra vores mobiltelefoner. Vi har derfor ikke noget imod at anbefale et godt Garmin ur.

Find det bedste outdoor udstyr på Caminoking.dk

Har du ikke fundet det outdoor ur du søger? Vi opdaterer løbende vores udvalg ved at have samarbejde med nogle af de bedste danske outdoor webshops. Vi linker videre til deres side, og modtager i mange tilfælde en procentdel af salget. Produkterne bliver ikke dyrere end ellers denne vej igennem. Dette sikrer dog, at vi kan vise det bedste outdoor udstyr fra alle vores partnere.

I tilfælde af, at de samme produkter er på flere af vores partneres hjemmesider, kan du se en prissammenligner i bunden af produktet, og klikke videre til den hjemmeside, der har det billigste outdoor ur, eller hvad du ellers er på udkig efter.

Nogle af vores mest populære kategorier indenfor outdoor udstyr udover outdoor ure er lige nu vandrerygsække, vandrestøvlervandrestavepandelamper, og ikke at forglemme powerbanks.