Telt

Skal du købe et telt inden din næste udflugt? Så kan du finde et stort udvalg af telte fra de bedste leverandører i Danmark på denne side. Tjek dem ud.

Viser 1–32 af 313 resultater

Find det rette telt på Caminoking.dk

Er du i tvivl om, hvilket telt du skal vælge? Så kan du finde et kæmpe udvalg af telte her på siden. Søger du et billigt telt, moderne telte til mange mennesker, eller noget helt tredje. Så kan du købe telte fra nogle af Danmarks bedste outdoor webshops, som vi er teamet op med, og viser derfor det bedste grej til ethvert behov.

Vi er specialister i vandreture, hvor man skal overnatte i naturen. Det hele kan blive en helt del mere komfortabelt, hvis man vælger det rette telt. Det kan derfor have stor betydning for din vandretur, om du har valgt et telt med lav vægt, der passer ned i rygsækken, men til gengæld ikke er vandtæt og turen bliver ødelagt af dårligt vejr.

Vi har samlet en række kendte mærker og en masse gode råd til dig, der vil have det perfekte telt til dig, vennerne eller din familie.

Hvilket telt skal jeg vælge?

Et godt telt er et, der passer til dit behov. Billige telte kan være fine til en festival, hvor du er sikker på, at det bliver godt vejr. Vi har set utallige gange, at folk tager hjem første dag på Roskilde Festival eller fra andre camping oplevelser, fordi de ikke har fået et vandtæt telt. Så derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket telt du vælger!

Noget af det første du skal spørge dig om er: “Hvad skal jeg bruge teltet til?”

Når du har gjort det, så har du sikkert allerede selv svarerne på mange af dine andre spørgsmål. Hvor mange personer skal overnatte i teltet? Det fremgår tydeligt af produktbeskrivelserne, hvor du også altid kan finde prisen. Der er mange størrelser at kigge efter, og prisen skifter også hurtigt, alt efter, hvor mange personer, der skal overnatte i teltet.

Hvor meget skal teltet veje?

Dette er et af de mest ultimative sprøgsmål for os. Der er nemlig mange forskellige telte, og vi bruger som regelt vores, når vi er ude på vandreture. Som tommelfingerregel, har vi ikke et telt med, når vi er afsted på Camino FrancésOpens in a new tab. grundet de mange overnatningsmuligheder på denne rute, men der er mange af de andre ruter på CaminoenOpens in a new tab., hvor man sagtens kan vandre med små telte.

Forskellige typer af telte

Her der det naturligt for os at kigge på letvægtstelte. Det kan have styr betydning for vores vandretur, at vi ikke medbringer et telt, der er for tungt. Derudover elsker vi, hvis teltet er nemt at slå ud samt at pakke sammen igen. Især når vi skal gøre det selv.

Find et kæmpe udvalg af de bedste telte her på siden

Det rigtige telt afhænger helt og aldeles af dit eget behov. Vi tester løbende produkter, og prøver at anbefale de bedste telte og andet outdoor udstyr, så godt vi kan. Vi har dog samlet et kæmpe udvalg af telte her på siden, hvor du kan prissammenligne fra alle vores favorit samarbejdspartnere. Vi håber, at du kan finde et af deres telte, og senere hen bruge nogle af vores anmeldelser som inspiration, når du skal ud at overnatte i naturen. Du ender forhåbentlig ikke med at bære rundt på et telt, som du ikke kan lide!

Vi har selv oplevet med et vi troede var et lækkert tunneltelt, at der kan komme udfordringer med selv de smarteste telte. Husk derfor at tage et kig på produktbeskrivelsen, og eventuelt tag ud i butikkerne og se teltene og få noget kyndig vejledning før du køber.