Vandresokker

Køb vandresokker og strømper her. Mangler du et par pålidelige vandresokker til din rygsæk? Så find et stort udvalg af vandrestrømper fra nogle af de bedste webbutikker i DK her.

Viser 1–40 af 93 resultater

Hvilke vandresokker skal jeg vælge? Få vejledning her

Det første spørgsmål du bør stille dig selv, allerede imens du vælger dine vandrestøvler er, hvilke vandresokker skal jeg vælge til støvlerne? Skal de være tykke eller tynde? Skal de være af merino uld, eller skal jeg bare bruge mine gode gamle tennissokker? Vi har mange erfaringer med at vælge vandresokker, og har testet alt fra dyre vandresokker, til five fingers sokker… Du ved dem med tæerne, og så kan vi faktisk også godt lide at vandre i vores trofaste tennissokker.

Du skal være klar over, at der ikke er noget rigtig og forkert svar, når det kommer til valg af vandresokker. Der er selvfølgelig nogle, der er beregnet til at regulere varmen på dine fødder bedre, nogle der ikke bliver nær så svedige, og er mere behagelige på lange tur. Du skal overveje, hvordan de sidder ift. den friktion, der kan komme, når du er ude på lange vandreture. 

Vi følger utrolig mange både nationale og internationale forums, hvor det handler om at vandre. Folk bliver hurtigt lidt spydige, og mange føler, at deres råd selvfølgelig er det bedste. Det eneste rigtige svar, som de fleste altid ender med at erkende er, at det kun er dig selv der kender svaret. Du bliver nødt til at teste lidt forskellige slags vandresokker på lange vandreture, så du kan vælge de rigtige vandresokker, der passer præcis til dig. Vandresokker skal især hjælpe dig med at undgå vabler, som er en af de helt store udfordringer på eksempelvis Caminoen

Find det bedste vandreudstyr på Caminoking.dk

Har du ikke fundet de vandresokker du søger? Vi opdaterer løbende vores udvalg ved at have samarbejde med nogle af de bedste danske vandre webshops. Vi linker videre til deres side, og modtager i mange tilfælde en procentdel af salget. Produkterne bliver ikke dyrere end ellers denne vej igennem. Dette sikrer dog, at vi kan vise det bedste vandreudstyr fra alle vores partnere.

I tilfælde af, at de samme produkter er på flere af vores partneres hjemmesider, kan du se en prissammenligner i bunden af produktet, og klikke videre til den hjemmeside, der har det billigste outdoor ur, eller hvad du ellers er på udkig efter.

Nogle af vores mest populære kategorier indenfor vandreudstyr udover vandresokker er lige nu vandrerygsækkevandrestøvlervandrestavepandelamper, og ikke at forglemme powerbanks.

Har vi glemt at nævne noget, eller har du nogle tilføjelser til vores vejledning og sortiment? Så smid en kommentar 🧦