Vandrestøvler

Mangler du et par nye vandrestøvler eller vandresko? Her på siden kan du finde det perfekte fodtøj, hvis du skal ud at vandre. Se vandrestøvler fra nogle af de bedste outdoor butikker i Danmark, og læs mere om vandrestølver til Caminoen længere nede på siden.

Vandrestøvler til Camionen

En af de største bekymringer folk har ved at tage ud på lange vandreture er deres vandrestøvler. Man kommer nemlig nemt ud for skader og vabler, når man vandrer langt, og især i de forkerte vandrestøvler. Vi har givet utallige råd til, hvordan man finder de rigtige vandrestøvler til Caminoen, men sandheden er altid, at du selv ved eller burde vide bedst.

Alle fødder er forskellige. Meget forskellige. Så når en skoforhandler står og siger, at disse vandrestøvler er fantastiske på Caminoen, kan du meget vel ende med at have den stik modsatte oplevelse.

Man kommer hurtigt af med rigtig mange penge, hvis man køber vandrestøvler i blinde. Der findes nemlig et hav af fede mærker, men prisen er også ofte derefter. Vi har som sagt givet rigtig mange råd, når det kommer til fodtøj på Caminoen, men det er ofte vidt forskellige råd.

Her er vores bedste råd til vandrestøvler på Caminoen

  1. Vælg dine vandrestøvler efter årstiden
  2. Sørg for at de ikke vejer for meget
  3. Gå langt i dem inden du tager afsted
  4. Find nogle der sidde bag på din rygsæk

Rådene man kan give til vandrestøvler er mange. Det er ofte varmt, når man vandrer langt, men mange outdoor butikker prøver at sælge varme vandrestøvler med varme sokker til. Får du nemt varme fødder, skal du måske helt undgå vandrestøvler på Caminoen. Terrænet er selvfølgelig varierende, og mange anbefaler derfor støvler, så man ikke vrikker så let rundt.

Vi har både prøvet at gå Caminoen i alt fra løbesko, barefoot shoes, five fingers samt sandaler. Det er faktisk vores foretrukkende fodtøj på Caminoen. Det bedste råd vi kan give er, at man har skiftesko med. Deruodver nogle klipklapper til når man ankommer til vandrehjem etc. hvor dine fødder skal have en masse hvile.

Vi kunne snakke meget mere om de perfekte sko og vandrestøvler, og det kan være, at vi skriver denne guide længere på et andet tidspunkt. Vi har fulgt rigtig mange forums og facebookgrupper, hvor det hurtigt bliver en ophedet debat om, hvilke vandrestøvler man skal vælge. Det skyldes igen, at folk har helt forskellige fødder og holdninger. 

Savner du svar på spørgsmål? Så har vi oprettet Danmarks bedste Camino fællesskab. Stil eller spørgsmål, eller find oplysninger du ikke vidste du havde brug for herinde: Camino Community