Rygsæk

Her kan du finde den perfekte rygsæk fra nogle af de bedste brands på markedet. Vi har samlet et stort udvalg af backpacks i alle størrelser fra danske webshops. Så hvis du skal købe en rygsæk, så er du landet det rigtige sted. Se det store udvalg her, eller læs mere og rygsække længere nede på siden.

Viser 1–48 af 394 resultater

Find den rigtige rygsæk til din næste rejse her

Som vi ofte nævner, så er din rygsæk din bedste ikke-levende ven på din rejse. Man kan få et meget nært forhold til sin rygsæk uanset om man skal på en lang eller kort rejse. Vi har erfaringer med det hele, og vi deler glædeligt ud af vores viden, når det kommer til at finde den helt rigtige rygsæk.

Hvilken rygsæk skal jeg vælge?

Ja, det spørgsmål er der mange, som spørger sig selv om. Og du er ofte den bedste til at svare på spørgsmålet, men vi vil alligevel prøve at guide dig, hvis du er noget helt hertil i din søgen. Du skal selvfølgelig vælge en rygsæk, der passer til dit behov.

Vi har ikke blot erfaring at vandre alt fra lange og korte ture, men vi bruger vores rygsække fra alt til cykling, løb, friluftliv og meget meget mere. Vi har derfor også flere forskellige rygsække liggende hjemme i gemmerne, og det første du skal tænke på er, hvor mange liter skal min rygsæk være. Når man definerer størrelsen og kapaciteten på en rygsæk bliver det oftest angivet i liter. Vi har lavet en størrelsesguide til dig.

Størrelser på rygsække

StørrelseLiter/kapacitetAnbefales til
Mini rygsække6-10 literLøb, børn og dagsture
Små rygsække10-30 literDagsture, skole/arbejde
Medium rygsække30-50 literOvernatning, hiking, Caminoen
Store rygsække50+ literCaminoen, jordomrejse, ekspeditioner

Her får du nogle gode bud på, hvordan du kan vælge størrelse på din rygsæk. Der er dog flere ting du skal være opmærksom på. 

Bedste rygsæk til Caminoen

Vores hjemmeside handler primært og Caminoen, men også alt det udstyr, der kan præge vandreturen. Mange joker på ruten om, at de er misundelige på andre pilgrimmes rygsække, og det er ikke kun spøg og skæmt. 

Lige så nært et forhold man kan få til sin rygsæk, lige så sur kan man også blive på den. Det er nemlig en kæmpe fordel, hvis man har valgt den rigtige rygsæk hjemmefra. En af de vigtigste ting ved rygsækken er dog først og fremmest, hvordan man pakker den. Det har vi en masse gode råd til, som du kan finde i denne artikel → Den ultimative Pakkeliste til Caminoen

For at sikre, at du ikke får et dårlig forhold til din rygsæk, har vi lavet en liste til dig med ting du bør overveje, inden du køber din vandrerygsæk.

Ting du bør overveje før du køber din rygsæk

  1. Hvilen størrelse skal rygsækken være?
  2. Skal den være regntæt eller skal jeg købe et regnslag?
  3. Hvilket materiale er rygsækken lavet af?
  4. Hvilket design skal rygsækken have?
  5. Hvor smarte er funktionerne til at bære alt fra pakkelisten?
  6. Hvor komfortabel er rygsækken?
  7. Hvor mange penge skal min rygsæk cirka koste?

Det behøver ikke at være nogen videnskab at finde den helt rigtige rygsæk, da de fleste moderne brands laver virkelig gode backpacks, og det er ofte en smagssag, hvad man synes, der er bedst. Du kommer utrolig langt med at lære at pakke din rygsæk korrekt, og eventuelt have testet/lånt et par stykker inden du skal ud på en stor tur.

En rygsæk er ikke det eneste du skal tænke på!

Ja, nu understregede vi jo, at det ikke behøver at være nogen videnskab at finde den helt rigtige rygsæk. Det behøver ikke engang at være særlig besværlig at tage ud at vandre og især ikke Caminoen. Man kan nemlig finde alt hvad hjertet begærer nede på den franske rute. Når det så er sagt, kan turen nogle gange blive endnu bedre, hvis man har forberedt de rigtige ting hjemmefra.

Outdoor udstyr til alle behov

Man skal aldrig gå ned på udstyret. Der er mange ting, som man ikke kan kontrollere i denne verden, men derfor kan man jo stadig godt tage vare på din ting som man kan. Vi har samlet et stort sortiment af outdoor udstyr, der er perfekt til vandreture, campingture, cykelture, og friluftliv generelt.  

Vi bestræber os på at teste og lave så mange ærlige anmeldelser som muligt. Derudover bestræber vi os på at have så meget udstyr på vores hjemmeside som muligt, så du kan prissammenligne udstyret på nogle af de største og bedste outdoor webshops i Danmark. 

Vi opdaterer løbende sortimentet, men nogle af vores mest populære kategorier indenfor outdoor udstyr udover rygsække er lige nu vandrestøvler, vandrestave, pandelamper, og for ikke at forglemme powerbanks

Vi håber, at vores guide kunne hjælpe dig til at tage beslutningen om, hvilken rygsæk du skal vælge. Og derudover håber vi, at du finder inspiration til at finde din rygsæk hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Find træningsudstyr på Maxis.dk

Mangler du træningsudstyr til at blive klar til de krævende outdoor ture, eller mangler du udstyr til genoptræning? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores samarbejdspartners side maxis.dk, hvor du kan finde noget af det bedste og billigste træningsudstyr.

Husk, at du kan altid kontakte [email protected], hvis du brænder inde med tvivl eller spørgsmål.