Hængekøje

Køb en hængekøje, hvis du vil have det ultimative ud af dit næste outdoor eventyr. Her på siden kan du se et stort udvalg af hængekøjer fra nogle af de bedste leverandører i Danmark.

Viser 1–48 af 345 resultater

Find den perfekte outdoor hængekøje her

Leder du efter en ny hængekøje du kan tage med på outdoor tur, søger du blot efter hængekøjer du kan hænge op i haven? Uanset, har vi samlet et lækkert sortiment fra nogle af de bedste outdoor webshops i Danmark. Så skal du købe en ny hængekøje, så læs mere om dem her, eller se vores udvalg længere oppe på siden.

Hvilken hængekøje skal jeg vælge?

Man kan hurtig blive i tvivl om, hvilken hængekøje man skal vælge, når man ser de mange muligheder. Vi har selv gode erfaringer med at tage en outdoor hængekøje med på Caminoen. Her gælder det om at finde en let hængekøje, der er nem at hænge op, og som ikke fylder særlig meget i sin rygsæk.  

Det er dog ikke ovenstående hængekøje, hvor du finder mest komfort. Så skal du nok overveje andre alternativer, som eksempelvis kunne være en brasiliansk hængekøje i stof. Her på siden kan du ofte finde Tropilex hængekøjer.

Tropilex Hængekøjer

Tropilex er et anerkendt brand, når det kommer til hængekøjer. De er kendte for at håndvæve af traditionelle hængekøjevævere fra Colombia og Indien. Så leder du efter en fair trade hængekøje i høj kvalitet, kan det være, at du skal købe en hængekøje fra Tropilex.

Hvad hedder en hængekøje på engelsk?

En hængekøje hedder a hammock. Da vi udelukkende skriver om rejser, vandring, og outdoor udstyr, så synes vi lige, at vi ville give dig den service. Når man skal bruge en hængekøje er man nemlig ofte ude at rejse. 

Er du ved at planlægge din næste rejse, men ved ikke hvor du skal tage hen? Du kan læse om mange af ruterne på Camino de Santiago på vores hjemmeside, hvor vi eksempelvis har skrevet artiklen: Hvad koster mad på Caminoen. Herinde kan du finde spansk palør, så du bliver helt klar til dit næste eventyr i enten Spanien eller Sydamerika. 

Hvordan hænger man en hængekøje op?

Tilbage til det, det virkelige drejer sig om, nemlig hængekøjer. Der er jo som bekendt en masse forskellige former for hængekøjer. Skal du hænge din outdoor hængekøje op, går vi ud fra, at du er ude i det fri. Her vil man ofte finde to stabile træer, eller hvis man er heldig at se to stabile stolper at hænge sin hængekøje op i.

Det vigtigste er altid, at du får bundet er sikkert knob. Her anbefales det, at man binder et flagknob, når man sætter sin hægekøje op. Du vil helst ikke lande på røven midt i din skønhedssøvn. Vi har fundet en video på YouTube på kanalen Spejderliv, du kan se nedenfor.

Alt efter din hængekøje, skal du lede efter efter sted, hvor der er mere end to meter mellem de to stabile punkter at hænge din køje op. Der er dog andre alternativer.

Hægekøje på stativ

Mangler du en hængekøje til haven, eller har du meget plads, når du skal på Camping eller i sommerhus? Så kan du sagtens finde en masse hængekøjer på stativ. Hvis du søger efter stativ oppe i søgefeltet, kan du også finde en masse gode stativer, er har en længde på omkirng 4 meter og en højde på lidt over 1,5 meter.

Hvor må man sove i hængekøje?

Det evindelige spørgsmål, når man tager ud i det fri er, hvor må man egentlig overnatte. Nogle ynder at tage chancer, og blot overnatte i naturen, hvis man er ude at rejse. Vi har selv gjort det et par gange, når vi har været afsted på Caminoen. Hvis man finder et sted, hvor man ikke generer andre, og ikke sviner og skader naturen, så kan vi ikke se, hvad der skulle være galt i det. Man skal dog altid sørge for, at grunden ikke er privat. Det er faktisk tilladt overalt i de danske statsskove at opsætte sin hængekøje, så længe, at man ikke beskadiger træerne.

5 ting du skal overveje, når du køber en hængekøje

Vi kommer som altid med gode råd du kan overveje, inden du investerer i nyt outdoor grej. Her kan du finde vores top 5 råd til overvejelse, inden du vælger at købe en hængekøje.

  1. Hvor meget skal min nye hængekøje koste?
  2. Hvor mange skal bruge den?
  3. Hvor meget skal den veje og fylde?
  4. Design
  5. Hvilken type hængekøje skal det være? 

Vi har skrevet lidt om de forskellige typer af hængekøjer, og du kan finde hængekøjer til de fleste behov her på hjemmesiden. Har du nogle spørgsmål om hængekøjer, er du velkommen til at smide en kommentar i bunden af siden.

Hængekøje VS. Telt

Det skal lige siges, at vi både er store tilhængere af telte og hængekøjer. Telt kender vi dog bedre, som en overnatningsform, fra de gode gamle dage. Vi blev dog overrasket første gang vi så en outdoor hængekøje i en outdoor butik. Vi kunne ikke lade være at købe en, og vi tog derfor en med hver på Caminoen. Hvis du skal afsted på denne tur, og vil prøve noget andet end at sove på vandrehjem, så anbefaler vi helt klart en hængekøje over et telt, som vi klart ved fraråde at medbringe. Skal du overnatte i Danmark skal du virkelig være sikker på vejret, da det hurtigt bliver koldt og regnvejr i det ganske danske land. 

Hvis det holder tørt, er det med at have en god sovepose med, som du selvfølgelig også kan finde her på siden. 

Find meget mere outdoor udstyr i højkvalitet

Har du ikke fundet den outdoor hængekøje du mangler, eller har du blot fået mere blod på tanden? Vi opdaterer løbende vores hjemmeside ved at have samarbejde med nogle af de bedste danske outdoor webshops.

Vi linker videre til deres side, og modtager i mange tilfælde en procentdel af salget. Produkterne bliver ikke dyrere end ellers denne vej igennem. Dette sikrer dog, at vi kan vise det bedste outdoor udstyr fra alle vores partnere.

I tilfælde af, at de samme produkter er på flere af vores partneres hjemmesider, kan du se en prissammenligner i bunden af produktet, og klikke videre til den hjemmeside, der har det billigste outdoor ur, eller hvad du ellers er på udkig efter.

Nogle af vores mest populære kategorier indenfor outdoor udstyr udover outdoor ure er lige nu vandrerygsækkevandrestøvlervandrestavepandelamper, og ikke at forglemme powerbanks.