Powerbank

Leder du efter en ny Powerbank du kan have med på Caminoen? Vi har samlet et stort udvalg af powerbanks fra nogle af de bedste outdoor og elektronikbutikker i Danmark. Se det fantastiske sortiment her.

Viser 1–32 af 331 resultater

Powerbank til vandreturen

Mangler du en powerbank til din næste vandretur? Så kan du finde powerbanks og alt hvad du skal bruge til at oplade dit elektroniske udstyr her på siden. Man kommer nemt ud for at løbe tør for strøm på Caminoen, eller når man er på camping. Derfor har vi samlet et solidt udvalg af powerbanks her, som er en del af manges pakkeliste til Caminoen.

Behøver man en powerbank på Caminoen?

Det korte svar er NEJ. Caminoen er fuld af vandrehjem, caféer, og meget andet, hvor man kan få ladet sin elektronik op. Derudover er det vores anbefaling, at man tager på outdoor rejser som Caminoen ud at skulle være koblet på konstant. Vi har dog ofte selv en Powerbank med, når vi er ude at rejse. Vi oplever på godt og ondt, at vi har mere behov for at få opladet vores smartphone, kamera, højttaler, og sågar bærbare computer, når vi er på tur. Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre nu, at man oplader sin bærbar med en powerbank.

Elektronikken forbedrer sig hele tiden, og vi har selv oplevet, at vi er meget mere online på vores seneste Caminoer end vi var på den første. Vi får bedre overblik over ruten, bedre musik og bedre billeder. Vi var dog meget mere koblet fra omverdenen på vores første Camino, så der er fordele og ulemper ved at medbringe en powerbank. Det bliver hurtigt bare endnu et device, som du skal holde styr på, og vi kan bedst lide at rejse så minimalistisk som muligt.

Powerbanks bliver hele tiden vildere

Når vi kigger tilbage på de powerbanks vi medbragte for nogle år siden kontra dem du kan finde længere oppe på siden, så er der en kæmpe forskel på kvaliteten. Det er især mAh du skal kigge efter, når du skal se, hvor meget en powerbank kan oplade dit aparat. mAh er forkortelsen af milliampere time, og det er en indikator for kapaciteten af strøm på den powerbank du vælger. Der gik ikke lang tid før standarden fra 2.000 lige pludselig blev 20.000, og powerbanks bliver bare hele tiden vildere. Vores udvalg fra de bedste webshops bliver hele tiden opdateret, og du kan sammenligne priser på vores produktside, hvis den samme powerbank fremgår på flere af vores partneres hjemmesider.

Powerbank med solceller

Endnu en ting, der er blevet mere og mere populært er en powerbank med solceller. Dem vi testede, da vi skulle vandrer Caminoen første gang var alt for store, tunge, og dyre, men disse bliver også konstant forbedret. Det er derfor blevet meget almindeligt, at man medbringer en solcelle powerbank, når man enten skal på camping, vandretur eller festival. Vi er store tilhængere af powerbanks med solceller, men vi har endnu ikke fundet en optimal, der bliver prioriteret i vores vandrerygsæk.

Outdoor Powerbank og meget mere

En powerbank til outdoor kan hurtigt blive din ven i nød. Vi har næsten alle oplevet at løbe tør for strøm. Normalt er dette ikke noget problem, men når man er ude i det fri, er det ofte svært at finde en strømkilde. Derfor anbefaler vi, at du finder en god outdoor powerbank, når du eksempelvis skal på camping eller være væk fra en strømkilde i en længere periode.

Generelt er det ikke noget vi anbefaler til Caminoen, men vi har det ofte med som en del af vores pakkeliste. Når vi skal skære ned på items, er det dog en af de ting, som vi ofte fjerner igen fra backpakken, da vi har det med at overpakke med elektronik.

Mangler du nyt outdoor udstyr? Så kan du finde et hav af lækkert udstyr i høj kvalitet her på vores hjemmeside. Vi linker ind til nogle af Danmarks førende webshops, hvor vores udvalg dynamisk opdateres og prissammenligner produkterne. Så er du udkig efter essentielle ting til din næste rejse? Så kan du bl.a. finde en pandelampe eller nye vandrestøvler her på siden også.