Powerbank Test: Sådan finder du den bedste powerbank


Powerbank test - hvilken powerbank er bedst i test se vores vurdering

Vi er altid lidt ambivalente, når det kommer til stykket, om vi skal have en powerbank med i vores rygsæk. Vi har slæbt utallige og nyttesløse powerbanks med i vores backpack gennem tiderne, men vi er endelig blevet overbeviste efter sidste test. Hold nu op, hvor er powerbanks blevet gode, og derfor hjælper vi dig med en guide til, hvordan du finder den bedste powerbank til din næste rejse.

Vi er netop hjemvendt fra MammutMarch i København, hvor man går 100 kilometer på under 24 timer. Ruten er skildtret, men under nattevandringer etc. har man ofte brug for sin mobiltelefon og især GPS. De fleste mobiler holder ikke alle 24 timer, når man også bruger sin telefon til at høre musik, tage billeder, og mange andre ting.

Da vi kom i mål efter lidt under 24 timers vandring havde vi ikke mindre end 90% batteri på mobilen. Dette var en super lækker følelse, da vi også skulle bruge den som GPS hjem fra eventet. Vi er efterhånden blevet store tilhængere af at have en powerbank med på vores rejser. Dette skyldes, at de er blevet så gode på mange parametre. Når vi udvælger den rette powerbank, så kigger vi især på kapaciteten, designet, og prisen. 

Powerbanks med mange forskellige funktionaliteter

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du kigger efter den bedste powerbank. Vi har samlet fem mega gode forslag, hvor du skal være opmærksom på mAh, USB-porte, lommelygte, solceller og meget mere. Powerbanks bliver hele tiden bedre og bedre ligesom det meste andet teknologi. Se om du ikke kan finde nye ven i vores fem gode forslag, eller se vores udvalg her, der løbende bliver opdateret: Powerbank

Denne powerbank kommer med imponerende specifikationer og funktioner.

En meget stor batterikapacitet på hele 20.000 mAh giver dig mange opladninger – til smartphones, tablets og endda også din bærbare computer!
Du kan fuldt oplade denne powerbank på kun lidt over 60 minutter, hvis du benytter en kraftfuld vægoplader.

Tag denne powerbank med på farten i toget, flyet eller med på ferie så du kan oplade hvor og hvornår du ønsker.

Denne smarte powerbank er vejrsikret, så den kan klare et liv udendørs og kan hjælpe dig med at holde strøm på dine enheder – selv når vejret ikke er det bedste. Den ene overflade er lavet af solcellepanel, så den oplader af sig selv ude i solen. Det give grønne og miljøvenlige opladninger. Desuden er den bygget meget kompakt og holdbar, så den kan klare støv, vand og andet skidt. Den har indbygget lommelygte, så du kan finde rundt i selv de mørke timer. Du kan oplade op til 4 enheder samtidigt. Alt i alt en rigtig smart og meget holdbar powerbank. Perfekt til udendørs aktiviteter.

Leder du efter en powerbank, der kan holde dine enheder opladet, når du er på lange ture? 4smarts VoltHub Go2 er perfekt til dig! Med sin enorme kapacitet på 20000mAh kan denne powerbank oplade to enheder samtidig. Derudover viser LED-indikatoren for opladningsniveauet fra 1-4, hvor meget energi der stadig er tilbage. Den teksturerede overflade på kabinettet giver powerbanken en behagelig fornemmelse, og den intelligente slukning af opladeren beskytter strømforbruget og batteriets levetid.

Denne USB-C Dock kommer med 3-i-1 løsning og er en af den første slags. Den udvider det konventionelle USB-C Hub med trådløs opladning og indbygget batterikapacitet på 5000 mAh. Derfor tilbyder den altså mange forskellige funktioner, som kan benyttes i adskillige situationer. Den har 4K HDMI @30 Hz outpit, SD og Micro  SD kortlæser for nem dataoverførsel, 2 x USB-A i 3.0 version og indbygget USB-C port gennemladning med Power Delievery så du kan oplade din bærbar imens.

Fed, hårdfør og vandtæt powerbank, der rammer en god balance mellem høj kapacitet og lavt volumen. 

Sandberg Survivor Powerbank er det ultimative backup batteri til at oplade din mobil og andre mobile USB enheder. Pakket ind i en robust IP67 certificeret skal, kan denne powerbank virkelig klare barsk behandling. Powerbanken er helt vand- stød og støvtæt, så du kan have den med dig under næsten alle forhold, hvadenten du skal river-rafte, bjergbestige, på festival, på camping eller noget helt femte.

Powerbank Test

Vi tester løbende produkter fra vores samarbejdspartnere. I dagens artikel har vi lavet en grundig powerbank test af Denver PBS-10007 Powerbank 10000mAh 2A (1xUSB-A) Det er super lækkert, hvis man kan vælge den rigtige powerbank i første forsøg. Derfor hjælper vi jer med at vælge det rigtige udstyr, så i slipper for at rende rundt med utallige dårlige powerbanks, som vi har gjort i tidens løb. Vi gider at have sådan en tung satan liggende i sin rygsæk, hvis man ikke får den brugt?

Vi ser os selv som outdoor nørder, og ved selvfølgelig ikke alt det tekniske om en powerbank, som du måske gerne vil vide. Derfor har vi allieret os med AvXperten, som virkelig har styr på, hvad deres produkter kan og ikke kan. De har bl.a. lavet en uddybende video om, hvad mAh egentlig står for.

Så vil du dykke ned i alle de tekniske begreber, inden du læser vores oplevelse med test af powerbank, så kan du læse meget mere inde på deres hjemmeside kategori  om powerbanks her: https://www.avxperten.dk/powerbank/

Test af Denver PBS-10007 Powerbank 10000mAh 2A (1xUSB-A)

Vi har som sagt ikke altid været lige begejstrede over de powerbanks vi har testet på vores lange vandreture. Vi har ofte følt, at batterikapaciteten selv ikke levede op til de standarder, som der blev lovet. Efter vi har testet Denver PBS-10007 powerbank med en stor batterikapacitet på 10.000 mAh, har vi fået en helt anden holdning til at have en powerbank med på eksempelvis Caminoen

Derfor skal du have en powerbank med

Man bliver hele tiden mere og mere afhængig af både sin mobiltelefon, sit outdoor ur, sit headset, og andre smarte batteridrevne gadgets. Normalt kan vi godt lide at have en minimalistisk tilgang til at vandre, men en powerbank kan simpelthen redde dig, når du står alene på en mørk vej, og ikke kan finde ruten. 

Dette har faktisk været tilfældet for os flere gange, og sidste gang skete det til MammutMarch i København, hvor vi var ude at vandre 100 kilometer på under et døgn. Vi havde en redningsmand med på ruten i form af en powerbank, og her får du lidt information om denne:

Denver PBS-10007 powerbank findes i et sort slankt design med et Lithium Polymer batteri. Batteriet har en kapacitet på 10.000 mAh og er udstyret med 1x USB-A port til opladning af dine enheder. Man kan oplade powerbanken via USB-C eller Micro USB og man kan altid se når en opladning er påkrævet takket være batterilivs indikationen.

Den har en ladestrøm på 2A og en effekt på 10W.

Denne Powerbank sørgede for, at min Galaxy Ultra 22S holdte fuld batteri hele turen på trods af, at jeg konstant havde GPS tændt, tog en masse billeder og videoer, samt jeg brugte min lommelygte. 

Dette skal du være opmærksom på

Jeg plejer at oplade min telefon med USB-c til USB-c. Dette virkede ikke, da jeg testede denne på powerbanken, og den begyndte at lade op i stedet med strøm fra min telefon. Jeg skulle derfor finde et USB-A til USB-C kabel lige inden jeg skulle afsted på turen, og blev derfor lidt stresset over dette. Jeg fandt heldigvis det rigtige kabel i min rodebunke, og herefter virkede powerbanken perfekt. Den har vores klare anbefalinger til at tage med på tur, og den er altså gennem testet. 

Hvilken powerbank er bedst at have med på farten?

Vi lever i en overflod af elektroniske apparater, og powerbanks kommer i alle mulige afskygninger med diverse funktioner. Når du skal finde den bedste powerbank at have med på farten, ja så kommer det altså an på dit behov.

Vores behov er ofte vandreture og camping, hvor der kan gå lang tid, før vi ser en stikkontakt. Vi kigger derfor på batterikapacitet, hvor du skal kigge efter mAh, når du laver din research.

Det næste vi tænker på er design. Den skal være let at have med, og heller ikke fylde for meget i vores backpack. Så vægt og design er også en kæmpe faktor, og en lille smart powerbank hænger desværre ikke altid sammen med lang levetid og fede funktioner.

Den næste powerbank vi skal teste bliver helt sikkert en med solceller. Vi har stadig dette til gode, men rigtig mange forhandlere udbyder powerbanks med solceller. Vi tænker, at disse også hele tiden bliver bedre ved både at fylde mindre og hurtigere genoplade. Dette bliver helt klart den næste test af powerbanks, og helt sikkert en, som vi kigger på om er værd at have med på farten.

Må man tage en powerbank med i flyveren?

Lige et sidste hint, inden du kommer til at pakke din powerbank i din store bagage, når du skal ud at flyve. Som hovedregel skal du blot sørge for at tage din powerbank med i din lille håndbagage. Reglerne kan blive reguleret, så derfor anbefaler vi, at du lige tjekker med flyselskabet, hvis du har en powerbank ud over det sædvanlige. Ellers plejer det at være fornuftigt blot at medbringe den i din håndbagage. 

Den Bedste Powerbank! Gå aldrig ned på udstyret

Vi håber, at du blev klogere på vores test af powerbanken Denver PBS-10007 Powerbank 10000mAh 2A (1xUSB-A), samt kunne bruge vores anbefalinger til noget brugbart. Der er ikke et korrekt svar på, hvilken powerbank der er bedst, men der er stor adskillelse på, hvor godt de passer til dit behov.

Dette gælder næste alt udstyr, og vi er især eksperter i at teste outdoor udstyr. Har du spørgsmål, eller er der andet du brænder inde med? Så smid en kommentar med på vejen! Tak fordi du læste med, og vi håber, at du finder den rigtige powerbank.

Camino King

Erfaren og passioneret vandrer, der elsker spændende trails og lange distancer. Læs om mine oplevelser, og bliv bedre forberedt til din rejse.

Send en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

Seneste artikler