Camino de Santiago Tattoo


camino de santiago tattoo

Der er meget almindeligt, at man får en tatovering, når man har gennemgået en skelsættende oplevelse. Og det må man i den grad sige, at Camino de Santiago er. Derfor får rigtig mange en ny tatovering, når de ankommer til Santiago de Compostela, hvor man både kan være heldig med at finde en god tatovør, men også knap så heldig.

Jeg har selv fået en tatovering lige inden jeg drog ud på Pacific Crest Trail. Mit store problem var, at jeg ikke fik noget Tattoo Aftercare med, og min tatovering blev i den grad udsat for sol, da den var på mit ben, og jeg derfor hverken havde tatoverings film eller anden beskyttelse til at dække den. Det ses desværre i dag. Det var ellers et glimrende resultat, og jeg anbefaler derfor Onyx Tattoo Supply, hvis du selv mangler Tattoo Aftercare. Men nu kan du læse mere om forskellige Camino de Santiago tatoveringer. Enjoy.

Inspiration til din Camino Tattoo

Manger har lyst til at få en tatovering, når de når deres personlige mål på Caminoen. Mange døjer dog med manglende inspiration, og får måske blot en lille tatovering af Camino Symbolet, som de har kigget på den sidste månedstid. Hvis du er i tvivl om, hvordan Camino symbolet ser ud, kan du se den nedenfor her ⤵️

camino symboler saadan er caminoen skildret

Inspireret af en andens billede – En fortælling fra Josie

Vi har lavet outreach på en international Facebook gruppe, der omhandler Camino de Santiago. Her fik vi sendt billeder af folk, der har fået foreviget deres minde om Camino de Santiago med kropsudsmykning.

Læs en oversat og omskrevet besked fra Josie

Da jeg så et foto af en anden dames tatovering, blev jeg inspireret til at skabe min egen. På min tatovering er det venstre bjerg Carauntoohil, det højeste bjerg i Irland, og det nederste bjerg er Binnian Mountain. Jeg er født ved foden af Binnian og har set op til det hele min opvækst, og jeg har besteget det mange gange. Blomsten på tatoveringen er min fødselsblomst, cosmos, hvilket tilføjer et personligt og naturligt element til designet.

De gule pile og skallen på tatoveringen har også en særlig betydning. Skallen er faktisk min helt egen, som jeg har båret med mig. Disse symboler er ikoniske for Camino de Santiago, hvor pile og skaller vejleder vandrere på deres rejse.

Denne tatovering repræsenterer ikke kun vigtige landemærker og symboler fra min livsrejse, men også min personlige forbindelse til naturen og min indre styrke, som jeg har hentet fra disse bjerge og min vandring på Caminoen. Det er et evigt minde om, hvor jeg kommer fra, de udfordringer jeg har overvundet, og de eventyr, der stadig venter forude.

Send os gerne billeder af din Camino Tatovering

Vi er selv fulde af inspiration til, hvordan vores næste Camino tatovering skal se ud. Det skal ikke blot være en lille en på foden, men muligvis en stor skal på siden af maven, hvor Aragorns sværd går gennem. Men i må vente med at se billeder. Vi modtager gerne et billede af din Camino tatovering, så vi i fremtiden kan give rigtig meget inspiration på vores blog. Har du et godt billede vi må bruge? Så send det til os på [email protected] eller på vores Instagram @caminok1ng

Buen Camino!

Din vurdering:

Camino King

Erfaren og passioneret vandrer, der elsker spændende trails og lange distancer. Læs om mine oplevelser, og bliv bedre forberedt til din rejse.

Send en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

Seneste artikler